OR

De ouderraad stelt zich tot doel om in samenwerking met het team de ontwikkeling van de school te bevorderen en ondersteunende werkzaamheden voor de school te verrichten.

Taken van de ouderraad zijn;

• het organiseren van activiteiten op school, zoals het sinterklaasfeest, kerstfeest, carnavalsdisco, paasontbijt, schoolvoetbal, avondvierdaagse, schoolreis en eindfeest

• het behartigen van de belangen van ouders bij de directie en de medezeggenschapsraad

• het innen en beheren van de vrijwillige ouderbijdrage (ouderfonds)

• het organiseren van de luizencontroles

• het stimuleren en initiëren van activiteiten die zorgen voor een goede sfeer op school

• het betrekken van ouders bij school

Jaarlijks wordt de bijdrage voor het ouderfonds vastgesteld. Deze bijdrage is vrijwillig en geldt tot het volgende schooljaar. We vermelden de hoogte van de ouderbijdrage elk jaar in de maandbrief van oktober/november, welke ook op de website wordt geplaatst. De afgelopen jaren was het bedrag € 55,-.

De ouderbijdrage is bedoeld voor de betaling van activiteiten zoals sinterklaasfeest en kerstfeest, schoolreis, schoolkamp voor groep acht, afscheidscadeaus voor schoolverlaters etc.

De ouderraad bestaat uit;

Annemarie van 't Slot

Debby Noordermeer

Eline Moerkerken

Dennis Houtman