Welkom in het nieuwe schooljaar 2019/2020

Wij heten alle kinderen en hun ouders/verzorgers van harte welkom op De Zwaan locatie Wilgenlaan  in het nieuwe schooljaar 2019-2020.

Wij hopen samen met u dat u en uw kind(eren) weer een fijne tijd zullen hebben op onze gezellige dorpsschool.

Zoals u weet zijn wij inmiddels samen met de Aldoende een school genaamd De Zwaan. Er wordt dit jaar hard gewerkt om samen 1 gezamenlijke fraaie website te bouwen.

Het team van De Zwaan locatie Wilgenlaan  zal er weer alles aan doen om de kinderen goed onderwijs te bieden en er samen een gezellig schooljaar van te maken!

Wij gebruiken deze website alleen voor de nodige informatie voor nieuwe ouders/verzorgers.

Op school maken wij gebruik van onze fraaie  :

Schoolapp(mededelingen/ziektemeldingen/intekenen rapportgesprekken/inzage vakanties en jaarkalender)

Klasbord( foto's en leuke berichtjes uit de klassen zelf!)