Wie wij zijn

De Achtbaan is een school met veel aandacht voor leerresultaten en met een fijne sfeer in de klassen.

De Achtbaan is een openbare basisschool voor Daltononderwijs in het oostelijk deel van Zwanenburg, waar kinderen van alle gezindten en nationaliteiten welkom zijn. De school ligt aan een redelijk rustige straat en grenst aan een openbaar speelterrein. Het permanente pand beschikt over een centrale hal omringd door zes leslokalen en een speellokaal. Daarnaast beschikt de school over twee leslokalen in een tijdelijke voorziening. Deze leslokalen zijn om het speelplein gegroepeerd. De naam verwijst naar de acht jaar die kinderen in de regel op de basisschool doorbrengen, maar ook naar de ononderbroken ontwikkeling die wij nastreven.